Team-Tomaso Forum Index Team-Tomaso
Want to fight?
 
 Tomaso's Martial Arts Academy 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

adidas prophere Dame Sort

 
Post new topic   Reply to topic    Team-Tomaso Forum Index -> Oktober Fist
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tyjuhgyhnJoined: 09 Nov 2018
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 09, 2018 7:02 am    Post subject: adidas prophere Dame Sort Reply with quoteadidas Sko udvider sin sortiment med en helt ny fan-favorit "Triple Black" farveway til den nye sæson. Udtrykket i et fuldt Core Black farveskema. Denne adidas Prophere har en strikket øvre med læderdetaljer på hælen, suede Three Stripes buroverlæg oven på sin underskriftstunge sål.


Efter en succesfuld debut af adidas Sko 2018, sammen med den samarbejdsvillige Undefeated x adidas Prophere, vil den nye silhuet snart blive udgivet i en "Peacock Blue" farveway. Designet med et moderne udseende til gaderne. Denne udgave har en strikket øvre parret med fed Three Stripes sidepaneler. Dens Peacock Blue øvre er kontrasteret med en hvid tyk, bølget, tekstureret mellemsål og gummi ydersål.


adidas prophere model har nu for nylig afsløret en dristig blegemønstret udgave, og skifter nu gear til et mere klassisk udseende med en ny brunfarve. Denne gang har den iøjnefaldende silhuet en subtilt spejlet øvre overflade med kamel-tone suede overlays. En skarp, hvid skulpturel mellemsål skaber en tidløs farvekombination, mens hits af orange på tå- og hælfanen giver en vis vibration til den ellers neutrale palette.


Den helt nye adidas prophere Dame Sort, der debuterede i december, frigiver nu i den populære Triple Black colorway til en af ​​sine nyeste iterationer i år. Sneakerens strikkede øvre er stort set dækket af kernens sort, mens matchende læder accenter ses på hælen, efterfulgt af ruskind Three Stripes, der fungerer som dens caging system. En matchende struktureret og tyk gummisål fuldender endelig designet helt.
https://www.rundassko.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Team-Tomaso Forum Index -> Oktober Fist All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity