Team-Tomaso Forum Index Team-Tomaso
Want to fight?
 
 Tomaso's Martial Arts Academy 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nike air zoom mariah flyknit racer multicolor

 
Post new topic   Reply to topic    Team-Tomaso Forum Index -> Oktober Fist
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ovfdgv



Joined: 03 Sep 2018
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 03, 2018 1:58 am    Post subject: nike air zoom mariah flyknit racer multicolor Reply with quote




En ny colorway af nike sko er begyndt at gøre sin vej til detailhandlere, som vi bringer dig et kig på Black / Desert Moss parret afbilledet above.This Mariah Flyknit Racer er domineret af en Desert Moss (oliven) nuance alle i hele Flyknit øvre med svarte accenter til stede på Swoosh logoer, Flywire, snørebånd, hæl tæller, indvendig liner og hæl pull tab. Efterbehandling detaljer omfatter Nike branding på tungen, en elastisk-lignende ankel, og et hvidt skum mellemsål.


nike sko outlet var en spilleskifter, da den debuterede i 2012. Takket være et strikket øvre design, vendte det skriptet på, hvor let en løbesko kunne være. Hovedformålet er selvfølgelig at være en højtydende løbesko, men Flyknit er også bare et smukt fodtøjsdesign. Sneakeren ser endog godt ud med en jakkesæt (det vil sige, hvis du parrer den med en T-shirt og nogle flotte solbriller også).


Et detaljeret kig på nike air zoom er fremhævet, og modellen forventes at indgå i mærkeets 2017 Be True kollektion til senere i sommer. Silhuettens tema afspejler LGBT-samfundet ved at byde på to fremtrædende symboler af stolthed - Rainbow Flag og Pink Triangle. Regnbueelementet påføres på sine swooshes, mens profilen sporter en tidløs kombination af sort og hvid. Andre detaljer omfatter pink / blå indlægssål og "Vær sande" mærkning på tungerne.


Tidligere i ugen så vi udgivelsen af ​​nike air zoom mariah flyknit racer multicolor i "Vær sande" farvevej. Fra nu af fremgår det, at der ikke er nye farvebaner af den populære løber, der forventes at frigive i den nærmeste fremtid. I stedet vil vi se debut af Flyknit Mariah Racer.Så hvad er Mariah Racer præcis? Skoen er en mash-up, der samler Nike Air Mariah fra 1980'erne og Flyknit Racer. Skoen har en flyknit øvre sammen med en TPU hæl tæller og en soklignende ankel krave. Få et kig på et par kommende farveveje ovenfor og hold det låst til Kicks On Fire for at frigive oplysninger, så snart det bliver tilgængeligt.


http://www.sumbmershoes.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Team-Tomaso Forum Index -> Oktober Fist All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity